Foreningsportal for Lag og foreninger!

Moglegheita til å nytte ein foreningsportal med aktivitetskalender er no komen via det datasystemet Frivilligsentralen bruker per no. Løysinga vil vere GRATIS for Lag og foreninger. Frivilligsentralen BETALER!👆🙌💸💵

Kjære lag og foreninger i Bygland kommune.

Da vi oppretta sida "Bygland Lag og foreninger", var det på bakgrunn av dialogmøtane me hadde hatt med lag og foreninger.

På desse møta kom det fram eit behov for ein felles portal, eller nettside der all info om alle lag og foreninger låg, og der ein kunne leggje inn sin eigen info.

Denne moglegheiten er no komen via det datasystemet Frivilligsentralen bruker. Løysinga vil vere GRATIS for Lag og foreninger. Frivilligsentralen BETALER!👆🙌💸💵


Under kan dykk lese litt om kva det inneber, og sjå ein demo på korleis det vil sjå ut. Merk at dykk som forening må inn og leggje inn info om dykk sjølve og dykkar aktivitet. 

https://foreningsportal.no/

"De som ønsker å ha et levende register over sine lag og foreninger, kan nå ta i bruk Foreningsportalen. Løsningen koster kr. 350,- pr. måned og har ingen oppstartskostnader. Vi gir som ellers gratis brukerstøtte og kan også hjelpe til med å importere data uten ekstra kostnader. Løsningen inkluderer:

  1. Eget nettsted med valgfri adresse (standard er x.foreningsportal.no)
  2. Foreningsregister på nettet som administreres fra InVi
  3. Se foreninger med ulike fritidsaktiviteter (knytte foreninger til nærmere 100 ulike fritidsaktiviteter)
  4. Enkelt å sende ut sms/e-post til foreningene
  5. Mulighet for å sende ut melding (sms/e-post) med lenke som lar foreningen enkelt oppdatere sine egne opplysninger
  6. Løsningen fungerer på alle enheter (PC, nettbrett, mobil)

Dersom interessen er stor, vil vi etter hvert tilby en utvidet foreningsportal med kulturkalender. Du kan se demo for foreningsportal på demo.foreningsportal.no eller lese litt mer og se eksempler på foreningsportal.no"

.


Dette vil koste Frivilligsentalen, så mitt spørsmål er 

ER DETTE NOKO LAG OG FORENINGER VIL HA? KOMMENTER GJERNE UNDER ELLER SEND MELDING PÅ Facebooksida til Frivilligsentralen. Det vil ikkje koste Lag og Foreninger noko, det er atlså GRATIS for Lag/Foreninger.🥳🙂🤪

2020 © Bygland Frivilligsentral