Vårt moderne kosthald vris stadig i retning av meir ferdiglaga og høgt prosesserte matvarer. Kvifor er eit slikt kosthald ugunstig for helsa vår, og kva kan vi gjere med det? Matvitar og ernæringsekspert Silje Harvei gir eit foredrag om kvifor vi bør inkludere meir råvarer i kosten vår, og om korleis vi kan kjenne att ultraprosesserte matvarer i handlekorga vår. Foredraget vert arrangert av Bygland Frivilligsentral i samarbeid med LMT- Setesdal.
Tirsdag
28
November
2023
Kl. 19:00 - 20:30, Frivilligsentralen på Bygland
Heilt naturleg mat.
Flere kalenderoppføringer
Mandag 06. mai 2024 kl. 10:00 - 15:30
Mandag 06. mai 2024 kl. 12:00 - 14:00
Tirsdag 07. mai 2024 kl. 16:00 - 18:00
Torsdag 09. mai 2024 kl. 13:00 - 14:30
Tirsdag 14. mai 2024 kl. 18:00 - 20:00